Danes vam bi radi predstavili blagovno znamko promocijskih, športnih oblačil James Harvest.

Blagovna znamka James Harvest je ameriška modna znamka, znana po visoki kvaliteti. Veliko truda vlagajo v design ter v dovršeno in funkcionalno izdelavo modne blagovne znamke. Pri svoji izdelavi uporabljajo le najboljše materiale. Zadnje čase pa se usmerjajo tudi v materiale, ekološke pridelave. Oblačila James Harvest je utelešenje kakovosti, funkcionalnosti in sloga.

Zaradi svoje kvalitete se uporablja že od leta 1988 tudi v korporativne, promocijske, športne namene. Le kdo ne bi bil vesel poslovnega darila James Harvest. Kvaliteta je vse bolj pomembna tudi v marketinški komunikaciji. Tako se podjetja odločajo in uporabljajo James Harvest polo majice in James Harvest srajce ne samo za korporativna oblačila za svoje zaposlene, ampak tudi za promocijska in poslovna darila. Kvaliteta podjetja se pokaže tudi z kvalitetnim poslovnim ali promocijskim darilom. Oblačila James Harvest vas torej lahko popeljejo iz pisarne do poslovne večerje. Promocijska oblačila James Harvest nudijo veliko eleganco vašim zaposlenim, torej eleganco vašemu podjetju.

Obseg promocijskih oblačil James Harvest sega od majic, polo majic, srajc, puloverjev, jopic in jaken. Izdelki James Harvest zagotavljajo odlično razmerje med kakovostjo in funkcionalnostjo.

Kolekcija James Harvest sestavlja več visokokvalitetnih pod znamk kot so Printer Active Wear, J. Harvest & Frost.

Kolekcija Printer Active Wear je pomemben element v marketinški komunikaciji z vašo blagovno znamko. Majice Printer zagotavljajo kvaliteto za promocijske namene.

Kolekcija J. Harvest & Frost je kolekcija poslovnih srajc, namenjena za korporativna oblačila z logotipom podjetja. Moda, klasika in kvaliteta je slogan promocijskih srajc J. Harvest & Frost.

Novosti blagovne znamke James Harvest Sportswear za leto 2022 so med drugim serije eko puloverjev iz organskega bombaža in nov polo model iz recikliranega poliestra. Naslednji nov izdelek je nova različica dolgih rokavov podjetja Printer Essentials, ki je mešanica organskega bombaža in recikliranega poliestra.

Drugi novi izdelki so večnamenski predpasniki, nahrbtniki in torbe s certifikatoma Fairtrade in GOTS znamke eko tekstila Cottover.

Nova linija Printer Prime ima novo dvobarvno majico Prime Half Zip iz organskega bombaža in recikliranega poliestra, artikel je pakiran v polivrečko, ki jo je mogoče kompostirati.

V nadaljevanju vam predstavimo nekaj posameznih izdelkov:

 

Dodaj odgovor