O nas

Smo podjetje z iskušnjami in člani mednarodnega združenja PSI. Tako imamo dostop do vseh največjih proizvajalcev promocijskih izdelkov in poslovnih daril po vsem svetu. Zagotavljamo vam posebna, raznovrstna in inovativna promocijska ter poslovna darila. Nudimo vam torej veliko izbiro, poseben design, visoko kvaliteto ter pravočasno dobavo. Ne ponujamo vam samo kataloških izdelkov, ampak se še posebno posvetimo iskanju daril, ki bi zaznamovala samo vas. Vse izdelke previdno skupaj z vami izberemo za določen namen in seveda glede na vaš proračun. Nudimo tudi OBLIKOVANJE, TISK, GRAVIRANJE, VEZENJE in druge storitve na darila, ki jih izberete. Poskusite in ugotovili boste, da boste našli nekaj posebnega in drugačnega.

 
 
 

Vizitka

Dolgo ime PRS:  PROMO LD, podjetje za proizvodnjo, trgovino in storitve, d.o.o.
Naslov: Molska cesta 4
Pošta:  1358 Log pri Brezovici 
Matična številka: 6027172000
Davčna številka: 59278927
Transakcijski računi: BAN SI56 6000 0000 0188 930 (LON, d.d., Kranj) odprt
Zastopniki: Leban Fabijana

Družba je vpisana v sodni register Okrožnega sodišča v Ljubljani pod vložno številko Srg 2011/36058; Ustanoitveni kapital: 7500 EUR.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.