TOPLA PROMOCIJSKA OBLAČILA
Flisi, jopice in brezrokavniki
Promocijska oblačila so učinkovit marketinški in promocijski pripomoček, ki omogoča podjetjem, organizacijam in blagovnim znamkam, da povečajo prepoznavnost, ustvarijo lojalnost strank in okrepijo svojo prisotnost na trgu :
1. Prepoznavnost blagovne znamke: promocijska oblačila so odličen način, da se vaša blagovna znamka približa ljudem. Na oblačilih lahko prikažete svoj logotip, slogan, barve in druge elemente, ki bodo takoj prepoznavni.
2. Povečanje prepoznavnosti: nosilci promocijskih oblačil postanejo živi oglaševalci vaše blagovne znamke. Ko ljudje nosijo vaša oblačila v javnosti, promovirajo vašo znamko in povečujejo njeno prepoznavnost.
3.Poslovna darila: promocijska oblačila so priljubljena poslovna darila za stranke, partnerje in zaposlene. Personalizirana darila kažejo skrb za odnose in povečujejo zvestobo strank.
4. Enotnost in profesionalnost: uporaba promocijskih oblačil za uniforme ali delovna oblačila pripomore k enotnosti in profesionalnosti vašega osebja. To lahko vpliva na zaupanje strank in izboljša vtis o vašem podjetju.
5. Velik izbor barv, velikosti in kvalitete: promocijska oblačila so na voljo v različnih stilskih možnostih, barvah, velikostih in materialih. To vam omogoča, da izberete oblačila, ki najbolje ustrezajo vašim potrebam in ciljem.
6. Izrazite kreativnost: s promocijskimi oblačili lahko izrazite svojo kreativnost in izvirnost. Oblikovanje unikatnih vzorcev, besedil ali grafik na oblačilih vam omogoča, da izstopate iz množice.
7. Ponovna uporaba in vzdržljivost: promocijska oblačila so izdelana s poudarkom na kakovosti, zaradi česar so trajna in vzdržljiva. To pomeni, da bodo oblačila ohranila svoj izgled in učinek, tudi če jih bodo ljudje nosili dlje časa.
8. Različne priložnosti: Uporabite promocijska oblačila za različne priložnosti, kot so dogodki, promocije, darila ob nakupu, poslovni sestanki, ekipne dejavnosti in več.
9. Učinkovitost stroškov: promocijska oblačila so razmeroma cenovno ugoden način promocije v primerjavi z drugimi marketinškimi orodji. Učinek prepoznavnosti, ki ga dosežete, pa je lahko velik.
10. Individualnost: individualizirana promocijska oblačila omogočajo podjetjem, da izrazijo svojo edinstveno kulturo, vrednote in sporočila.
Promocijska oblačila so tako več kot le obleka; predstavljajo priložnost za izgradnjo trdne blagovne znamke in povečanje zavedanja o vašem podjetju. Ne glede na to, ali jih uporabljate za notranjo enotnost zaposlenih ali za promocijo vaše blagovne znamke v širšem smislu, so lahko močno orodje za poslovni uspeh.

Velik izbor promocijskih oblačil različne kvalitete in različnih blagovnih znamk za različne aktivnosti.
Od majic, polo majic, puloverjev s kapuco ali brez, jopic, soft shell jaken, brezrokavnikov, prešitih jaken do kap, šalov in rokavic,…

Najbolj prodajne blagovne znamke: James Harvest, Printer, Payper, Sols, Clique, Cutter & Buck, Kariban, James Nicholson,

Oglejte si nekaj NAJBOLJ POPULARNIH NOVIH PROMOCIJSKIH OBLAČIL:

1 KINGSLEY EKO sherpa flis jopica blagovne znamke James Harvest
Dvobarvna sherpa flis jopica za moške in ženske. Jopica iz reciklirane tkanine.

2. SPEEDWAY flis jopica, PRINTER
Flis jopica v moški in ženski in ženski izvedbi, z možnostjo izbire barvnih zategovalcev zadrge.
Več…
3. Kontrastna linija PRIME, blagovne znamke PRINTER PRIME kolekcija. Dvobarvna promocijska
oblačila, ki se med seboj dopolnjujejo, so kvalitetne in vzdržljive. Zajema majice, polo majice,
puloverje, jakne, soft shell jakne.
Dvobarvni pulover s kapuco PRINTER PRIME
Dvobarvna jopica PRINTER PRIME
Zaradi svoje kvalitete jih veliko uporabljajo tudi kot delovna oblačila.

4. PARKWICK jopica s kapuco, blagovne znamke JAMES HARVEST
Zelo kvalitetna in zato tudi zelo prodajna jopica za vse priložnosti. V moški in ženski izvedbi.

5. Zelo priljubljen brezrokavnik zaradi svoje lahkotnosti, hkrati pa nas varuje pred vlago in mrazom.
PRINTER TRIAL brezrokavnik

6. Ustvarite nepozaben vtis in prepoznavnost vaše blagovne znamke tudi s kvalitetnim in
modnim, prešitim brezrokavnikom WOODLAKE HEIGHTS, blagovne znamke James Harvest
Topli, zimski, prešiti, brezrokavniki so kot nalašč za zimske dni, Vaše stranke jih bodo z veseljem
nosile. Možnost tiska oz. personalizacije.

7. Soft shell jakna ICONIC, blagovne znamke CUTTER & BUCK, je zasnovana z mislijo na trajnost in
slog, saj je narejena iz visokokakovostnih recikliranih tkanin.