Iskalnik po produktih

 
 
 

Dezinfekcijski robčki 50

Dezinfekcijski robčki 50

Dezinfekcijski, čistilni robčki 50

Hitro si očistimo in razkužimo roke ter povšrine s dezinfekcijskimi robčki, ki vsebujejo 83,5 % alkohol in imajo baktericidni (MRSA), fungicidni, virucidni (HBV, HIV) ter tuberkulocidni spekter delovanja. Zelo so primerni za uporabo v avtomobilih ali na potovanjih, glede na učinek pa jih lahko uporablajmo tudi v zdravstvu. 

Cena brez DDV: 4,98 €

 

Cena z DDV: 6,08 €

Stanje zaloge: na voljo

 

Higienski, čistilni in dezinfekcijski robčki, ki so prepojeni s čistilno in razkužilno raztopino, ki vsebuje 83,5 % alkohola (etanola), 

Namenjeni so hitremu čiščenju in razkuževanju rok, opreme in pripomočkov. Namenjeni si uporabi za osebno uporabo na potovanjih, v avtomobilu, v vsakdanjem življenju in seveda v zdravstvenih in zobozdravstvenih ustanovah, šolah, vrtcih, gostinstvu, športnih centrih, ...

Na embalažo vam dodamo tudi personalizirano nalepko in jih lahko uporabimo, kot zelo uporabno promocijsko darilo.

Razkužilna raztopina dezinfekcijskih robčkov deluje:

  • baktericidno (tudi proti MRSA)
  • fungicidno
  • virucidno (proti HBV, inaktivirajoč HIV)
  • tuberculocidno

Sestava: Etanol, voda, bifenil-2-ol, benzil alkohol, mlečna kislina.

Način uporabe: Z robčki obrišemo površino ali roke in pustimo, da se posuši. Spiranje ni potrebno.

Opozorila: POZOR! Vnetljiva, hlapljiva snov. Povzroča draženje oči. Hraniti moramo izven dosega otrok in ločeno od isker in odprtega ognja. Prepovedano kajenje!

Če čistite električne naprave, jih lahko uporabljate, ko je površina suha. 

PRVA POMOČ: V primeru stika z očmi takoj splaknite oči z  večjo količino vode. Izpirajte nekaj minut. V kolikor nosite kontaktne leče, jih odstranite in še naprej spirajte z vodo.

Odstranjevanje in okoljevarstveni ukrepi: Izdelek odvržemo v skladu z zakonodajo, med nevarne komunalne odpadke. NE MEČITE ROBČKOV V KANALIZACIJO!

Hraniti na dobro prezračenem mestu.

 ROBČKI SO NA ZALOGI pri NAS!

 

 


 

Povpraševanje

Obvezno vnesite šifro artikla.

    1. PROMO LD d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.