Iskalnik po produktih

 
 
 

Ungaro

Ungaro

         

        Ungaro         

  Izdelki Ungaro

 

         

   Katalog Ungaro

 

Ungaro

Nihče ne bi smel povedati zgodbe o modni hiši Emanuel Ungaro, ne da bi začel s svojim ustanoviteljem Emanuelom Ungarom. Od petega leta je Emanuel igral s šivalnim strojem, celotnim delovnim orodjem celotne družine.

To pokrajinsko življenje mu je kasneje zagotovilo ključ do prihodnje trgovine in umetniškega življenskega sloga (slikarstvo in glasba), keteremu je sledil skozi vse življenje. 

Emanuel se je s svojim izjemnim ustvarjalnim talentom preselil v Pariz v starosti 22 let in začel svoje vajenstvo poleg španskega oblikovalca Cristobal Balenciaga. To obdobje ga je naučilo strogosti, popolnosti in večno iskanje ideala v tišini, ki jo je zahteval. Bil je zahteven, a velikodušen učitelj.

Leta 1967 se je odločil, da svoje ateljeje premakne na Avenue Montaigne. Glavne pisarne in vodilna trgovina še vedno zasedajo isto Haussmansko stavbo.

Emanuel Ungaro je s svojimi neverjetnimi barvami in mešanico nepričakovanih vzorcev, čistosti njegovih oblik in vznemirjenosti podrobnosti pridobil mednarodno slavo.

Danes ima hiša Emanuel Ungaro novega lastnika. Zdaj je blagovna znamka Ungaro prisotna na vseh mednarodnih trgih: najprej v Evropi-zibelki blagovne znamke,  v ZDA in tudi na Japonskem. 

Z dodatki, bistvenimi inštrumenti razvoja blagovne znamke, ki določa podrobnosti in modele, ki so namenjeni aktivnim in sodobnim moškim ter moderni poslovnim ženskam, s tradicijo razkošja.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.