Splošni pogoji

SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI

Za prodajo blaga in storitev podjetja PROMO LD D.O.O. veljajo izključno splošni pogoji prodajalca. Le-ti veljajo za sprejete z naročilom kupca, oz. njegovo potrditvijo ponudbe. Nabavni pogoji naročnika nas ne zavezujejo, tudi, če vas nismo na to opozorili oz. popravili. To velja tudi za ustne in telefonske dogovore in izjave vseh vrst. Naša ponudba je namenjena izključno pravnim osebam.  Pri  prikazu na spletni strani so možna manjša odstopanja v barvi, merah, obliki in ceni. 

CENE
Vse cene so EXW naše skladišče brez davka na dodano vrednost (DDV) . 

NAROČILA
Naročilnica mora vsebovati vse zakonsko določene elemente. Za pravilnost podatkov odgovarja naročnik.

Vrednost naročenega blaga mora presegati 150 €. 

V primeru, da je skupna neto vrednost naročenega blaga manjša od 100€, zaračunamo manipulativne stroške v vrednosti 15€.

POTRDITEV NAROČIL - PREDRAČUN
Vsako naročilo ali sprejetje naše ponudbe potrdimo v obliki predračuna.

DOBAVA
Dobava poteka načeloma iz našega skladišča. Pošiljamo in pakiramo po najboljši presoji. Poškodbe blaga pri transportu kupec rešuje s transporterjem (hitra dostava, pošta, železnica, itd.). Stroške pošiljanja zaračunavamo posebej. Za obračun so merodajni naši podatki o količini in teži. Brezplačna dostava v Sloveniji za naročilo nad vrednostjo blaga 350,00 €.

DOBAVNI ROK
Načeloma je rok dobave po dogovoru. V primeru, da naročenega blaga ne uspemo izdobaviti v dogovorjenem roku, velja dodatni rok po 105. členu OZ.

REKLAMACIJE
Reklamacije upoštevamo v roku 8 dni po prejemu blaga, samo s priloženim reklamacijskim zapisnikom. Reklamacijo lahko tudi zavrnemo, če ugotovimo, da so bili reklamirani artikli poškodovani po naši odpremi. Reklamacijo za blago, ki ni bilo naročeno na osnovi vzorca, upoštevamo samo, če je prišlo do bistvene napake pri izdelavi artikla. Reklamacijo za blago, ki smo ga za kupca tudi potiskali, upoštevamo kot navadno blago. Ne sprejemamo pa reklamacij, čeprav upravičenih, za blago, ki ga je kupec dotiskal sam.

Možne so tudi manjše spremembe v kvaliteti, barvi, obliki, teži, designu in se jih tehnično ne da izogniti, niso razglog za reklamacijo.

TISK
Predogled tiska, vezenja, gravure, itd vršimo samo v primeru potrditve naročila blaga. Predloge za dodelavo (tisk, gravura, vezenje, itd), sprejemamo samo v vektorski obliki programov z naslednjimi končnicami: CDR, AI, EPS, PDF, ipd. Pri tisku na artikle različnih barvnih podlag in materialov lahko pride do odstopanja barve tiska, za katere ne odgovarjamo. Vsako dodelavo, obdelavo ali spreminjanje poslanega logotipa zaračunamo glede na porabljen čas (50,00 €/uro).

VZORCI
Pri naročilu vzorcev do 100,00 € zaračunavamo dodatnih 15,00 € manipulativnih stroškov in stroške pošiljanja. Vzorce, ki niso vrnjeni v roku 30 dni, jih avtomatsko zaračunamo, skupaj z manipulativnimi stroški in stroški pošiljanja.

ROK PLAČILA - POPUSTI
Rok plačila je po dogovoru.  Za zamujeno plačilo zaračunavamo z zakonom določene zamudne obresti. Popusti za storitve (tisk in podobno) ne veljajo. Dobavljeno blago ostaja naša last dokler ni v celoti plačano.

SODNA PRISTOJNOST
Vse spore rešujemo sporazumno, če to ni možno, je pristojno Gospodarsko sodišče v Ljubljani.

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.