V letošnjem letu so nastale velike spremembe v samem delovnem procesu, našem dnevnem življenju in naši prihodnosti. Virus Covid-19 je ustvaril globoko zaskrbljenost in zavedamo se, da je bolj kot kdajkoli prej pomembno paziti nase in izvajati osebno higieno.

To vpliva tudi na izdelke, ki jih uporabljamo v našem vsakdanjem življenju, izdelki, ki so nam bili še pred nekaj meseci popolna neznanka, so sedaj naša vsakdanjost.
Tako se odpira nova kategorija izdelkov tudi za podjetja, ki iščejo izdelke za svojo blagovno znamko ali jih želijo podariti, kot promocijska oz. poslovna darila svojim zaposlenim ali poslovnim partnerjem.
Ko želite pomagati svojemu osebju, da ostanejo zdravi ali poslovnim partnerjem podariti poslovno darilo, ki izkazuje vašo skrb, boste v rubriki ZAŠČITIMO SE – TO BE SAFE našli prave izdelke. Izdelki v tej rubriki so vsi primerni za današnje druženje na razdaljo.

Veliko možnosti potiskanih antibakterijskih izdelkov, do različne kvalitete mask, ki jih za vas tudi potiskamo, antibakterijskih ključev in ostalih izdelkov iz antibakterijskih materialov.
Pripravili smo tudi nekaj zaščitnih, higienskih, antibakterisjkih promocijskih paketov, katere potiskamo z vašim logom ali sporočilom. V paketih so uporabni izdelki, ki nas zaščitijo pred virusi in bakterijami. Skrbno izbrana vsebina bo v pomoč vašim strankam v teh kriznih časih, saj bodo vse najbolj nujno imeli pri roki.
Paketi so pripravljeni tako, da lahko ustrezajo vsakemu podjetju in vsebujejo nekaj osnovnih izdelkov za zaščito in higieno. Vsi izdelki so evropske proizvodnje.
Nekateri izdelki imajo visoko vrednost alkohola več kot 60% in nam tako lahko pomagajo tudi pri zaščiti pred COVID-19

Dodaj odgovor