FARE - FAssbender REmscheid - je začel leta 1955 kot majhno izvozno podjetje in je danes specialist za visokokakovostne dežnike po vsej Evropi.

Kaj jih dela pomembnega?

1. Tradicija - kot družinsko podjetje, ki ga upravlja lastnik sam. Že več kot 60 let se ukvarjajo z dežniki. Danes so zahvaljujoč inovativnim idejam in najvišjim standardom kakovosti eni izmed vodilnih strokovnjakov na svetu, na področju dežnikov.

2. Nove kreacije - nenehno delajo na popolni kreaciji dežnikov za vsako ciljno skupino in se strastno ukvarjajo z novostmi, skrbno preverjamo kakovost in realiziramo sodobne reklamne priloge ter individualno embalažo. Iz leta v leto  presenečajo z inovativnimi novimi izdelki ali dodatnimi različicami znanih izdelkov. 

3. Nagrade - Zaradi svoje kvalitete in inovativnosti pridobivajo stalno nagrade:  RedDot Design Award 2021, The Promotional Gift Award 2020, PSI Sustainability Award, Design Award Germany, PromoFritz Award, Best of Bestsellers Award,...
Oznake:

waterSAVE® Originalni prekrivni material waterSAVE® - varčuje z energijo, varuje vodo in okolje.

Sistem zaščite pred vetrom - Maksimalna prilagodljivost okvirja z upravljanjem glede na veter – to tehnologijo imajo samo vrhunski modeli FARE. Sistem zaščite pred vetrom pomeni, da lahko dežnik prenese močne sunke vetra. V izjemno vetrovnih razmerah se obrne navzven, vendar se ne zlomi. Rebra se ne zlomijo in upognejo.

AOC (samodejno odpiranje/zapiranje) Dežnik se samodejno odpre in zapre s pritiskom na gumb.

XCLUSIVE FARE® Oznake EXCLUSIVE FARE® označujejo izdelke, ki jih izključno razvija in proizvaja FARE ali za FARE.

Fibertec Fibertec je znak kakovosti FARE, ki pomeni visokokakovostna steklena vlakna. Dvojna letev Fibertec, ki je še posebej prilagodljiva in še vedno čvrsta, je bila razvita posebej za mini dežnike in je del modelov dežnikov z designom Fibertec