Korporativna oblačila dajejo vašemu podjetju skladno podobo.
Ustvarja občutek povezanosti in skupinskega duha.

Koncept Printer Red flag so oblačila dobre kvalitete za primerno ceno.

Kolekcija Red flag vključuje modele, ki so atraktivni kot so: flisi, jakne, brezrokavniki in softshell jakne.

Vsi modeli so označeni z znakom Red Fleg in se med seboj barvno zelo dobro usklajujejo.

Izdelki Printer

Promocijska oblačila blagovne znamke Printer Active Wear že leta predstavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Zajem osnovna promocijska oblačila, ki jih je enostavno personalizirati.

  1. Printer Essentials - zajema vse osnove, ki jih potrebujete. Zajema 22 osnovnih prodajnih uspešnic na svetovnem trgu, ki so na voljo v 7 osnovnih barvah od velikosti XS-5XL. To pomeni, da se velikosti in barve vaše kolekcije promocijskih oblačil ne razlikujejo. Ujemanje in kombiniranje oblačil.  Lahko izbirate stoperje, gumbe, vrvice in držala za zadrge v barvi svojega logotipa.
  2. Printer Prime - trajnostno, cenovno ugodno in visokokakovostno, dvobarvno. To je trajnostna kolekcija, ki zajema 9 slogov v 6 kontrastnih barvah, v moški in ženski izvedbi.  Zajema od majic do softshell jaken. Je vzdržljiva, kakovostna in cenovno dostopna kolekcija. Vzdrževanje: pranje pri 60°C in ima OEKO-Tex certifikat.
  3. Printer Red -  zajema kolekcijo športnih, lahkih, promocijskih oblačil, za moške in ženske, cenovno ugodnih, hitro sušečih oblačil tudi s kontrastnimi zadrgami.

Za vsakogar nekaj in enostavno prilagodljivo.

-19%
40,70  brez DDV

Delovne jakne & kombinezoni

PRIME, moška softshell jakna

94,22  brez DDV

Delovne jakne & kombinezoni

PRIME, ženska softshell jakna

94,22  brez DDV
Najbolj prodajno