Izdelki po vašem designu

Unikatna promocijska darila
Izvirni, posebni, edinstveni

Minimalna količina že od 100 kos dalje.

S pomočjo dobaviteljev celega sveta vam lahko izdelamo promocijska in poslovna darila čisto  po vašem designu, vaših željah.

Promocijska ali poslovna darila so še vedno najcenejša in trajnejša oblika pospeševanja prodaje.

Zaradi velike konkurenčnosti na tržišču moramo nareditiu dobro marketinško potezo in stopiti v ospredje, pred svojo konkurenco.

Namesto da bi imeli kakšne omejitve pri tiskanju na darila raje pustite svojo domišljijo neskončnim možnostim personalizacije.

Z malo ustvarjalnosti torej lahko dosežemo da bo naše poslovno ali promocijsko darilo tako, ki bo poleg svoje uporabnosti in kvalitete tudi inovativno in prijetno na pogled. Le tako darilo bo uporabno daljši čas in s tem tudi doseglo naš marketinški namen.

V nadaljevanju vam podajamo nekaj idej za unikatna darila, kjer lahko izživite svojo kreativnost in ponosno širite svojo blagovno znamko ali logotip na njih.

Custom made promocijska darila, torej promocijska darila vašem designu dosežete pri kupcu ali zaposlenih dober vtis in visok promocijski učinek.

Prednosti izdelkov, narejenih po meri CUSTOM MADE

Izdelek je narejen po vaših željah in vašem designu – ga popolnoma personaliziramo in prilagodimo.

Včasih se zgodi, da ima vaš oblikovalec zelo dobro zamisel, vendar se tak design na že obstoječe izdelke težko natisne.

Izdelki, ki pa so narejeni po meri – Custom made pa se potiska še preden je izdelek končan. Tako lahko tiskamo prav do roba ali dodajamo še etikete ipd…

Izbirate lahko barve, po panton lestvici in tako približate izdelek barvi vašega logotipa in je v skladu z vašo celostno grafično podobo.

Izbirate lahko tudi nekatere materiale, tudi med ekološkimi, trajnostnimi.

Lahko vam naredimo embalažo v designu izdelka. Izgled in dekoracija samega darila je za obdarovance in za oči zelo pomembna.

Tiskamo tudi na ročaj

S CUSTOM MADE promocijskimi darili ali poslovnimi darili, ste korak pred svojo konkurenco in tako povdarite svoj logotip, blagovno znamko ali vaše sporočilo.

Tako učvrstite vezi med vami in vašimi poslovnimi partnerji.

Povprašajte Izdelki po meri

 

Reference

Blagovne znamke